18:30

Henåns IF

Referat: IK Rössö - Henåns IF

Rysarmatch!
Kvällens match i vackert väder men med stark sidvind kunde inte börjat mycket sämre. 0-1 redan efter ett par minuter. Tror att IK Rössö överraskade laget med bättre fotboll än vad vad man räknat med och vi spelade riktigt darrigt de första 10-15 minuterna. Sen hittade vi vårt spel och gör 3 mål i första och går till halvlek med ledning 3-2 och kanske med känslan att detta bör gå vägen. I andra så är det istället IK Rössö som har en bättre vilja och inställning än vi och både kvitterar och tar ledningen. Vi ställer då om till en mer offensiv laguppställning och lyckas kvittera till slutresultatet 4-4. Spelet har vi i denna match och skapar väldigt mycket målchanser med både frilägen, stolp/ribbträffar. En stor eloge till IK Rössö för deras snabba kontringsspel som ställde oss många gånger och där vi helt enkelt inte hängde med. Underhållande match med ett likaresultat som var helt rättvist!